Spreekuur en visites?

Bellen voor afspraak kan de hele dag

Voor het maken van een afspraak kunt u elke dag bellen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Onze assistentes vragen altijd wat de belangrijkste klacht is en hoeveel tijd u denkt nodig te hebben. Soms blijkt er geen afspraak nodig te zijn en geven ze u zelf advies. Al die adviezen worden achteraf door uw eigen huisarts gecontroleerd.

Elke huisarts heeft zijn eigen patiënten en we proberen u zoveel mogelijk bij uw eigen huisarts te plaatsen. Dat betekent dat u niet altijd dezelfde dag terecht kunt voor niet-spoedeisende problemen.

 

Afspraken via internet

U kunt via de knop Patientenomgeving ook zelf een afspraak maken. Dat kan alleen voor afspraken van 10 minuten. Heeft u meer tijd nodig moet u altijd bellen met de assistente.

 

' Einde van de dag'  spreekuur

Elke dag is er een kort spreekuur (vanaf 15.30 uur) voor kleine problemen die nog maar heel kort bestaan en die dezelfde dag nog gezien moeten worden. Ook hiervoor moet u een afspraak maken, de beoordeling of het dezelfde dag moet is echter aan de assistente of de huisarts. Het spreekuur is niet bedoeld voor klachten die al lang bestaan!

 

Visites

Huisbezoeken kunt u aanvragen tussen 8.00 en 12.00 uur. De assistente beoordeelt samen met u  -en vaak na overleg met de huisarts - of een visite nodig is.

 

Niet afbellen?

Heeft u een afspraak en belt u niet te voren af, brengen wij u een consult in rekening.

 

Eigen risico?

Uw bezoeken aan de huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners zitten altijd in het basispakket en worden vergoed door uw verzekeraar.

Maar laboratoriumonderzoek, rontgenfoto's, soa-tests etc (eigenlijk alles wat niet in de huisartspraktijk zelf gebeurt) en uw medicijnen vallen altijd onder uw eigen risico. In 2016 is uw eigen risico minimaal 385 euro.

Wij laten ons bij ons advies over onderzoek niet leiden door financiele aspecten. Als onderzoek zinnnig is, vragen we dat aan, als het niet zinnig is doen we het niet. We hebben geen overzicht over wat allerlei onderzoek kost en kunnen u daar helaas dus geen informatie over geven.

 

 

Contact

Spoednummer 0299-644011; optie 1
 

Huisartsenmaatschap Landauer

Landauerstraat 200
1445 PX PURMEREND
Telefoon:
0299-644011
Receptenlijn:
0299-685475
Fax:
0299-460216
Routebeschrijving >

Patiënt­omgeving